Plan een gratis adviesgesprek

Ultra strak webdesign voor jouw Websites of webshops
 

Websites en webshops die niet alleen voldoen aan de technische specificaties van vandaag, maar je ook een goed gevoel geven. Een goed webdesign sluit aan bij je branding, ondersteunt de inhoud en is gebruiksvriendelijk.

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Klik dan op de button ‘offerte aanvragen’ links in beeld en maak vrijblijvend een afspraak.

Prijzen vanaf:    €425,-

webDesign & Development

Website of webshop op maat. Op basis van jouw huisstijl creëer ik een online design waarbij de gebruiker en gebruiksvriendelijkheid centraal staan. Mijn designs zijn responsive – dat spreekt uiteraard voor zich – en hedendaags, zonder dat er trends blindelings gevolgt worden. Via typografie, kleuren en witruimte leiden we de bezoeker. Elk detail heeft een bestaansreden.

Ik doe je een creatief voorstel waar ik 100% achter sta en leg je uit waarom. We bespreken het concept en werken verder op basis van je feedback. Zie jij het volledig anders? Dan nemen we een leeg blad en beginnen we gewoon opnieuw.

Naast een gebruiksvriendelijk webdesign optimaliseer ik je website volgens de hoge eisen van online zoekmachines en social media. En zorg ik dat de SEO op orde is.

 

Webshops

Wil je graag je producten online aanbieden, maar weet je niet hoe je hiermee moet starten? Alvorens je investeert in een custom-made webshop onderzoek ik welke oplossing het beste aansluit bij je budget, productengamma en zakelijke doelstellingen. Van een kleine Shopify tot een op maat gebouwde Woocommerce webshop met een feilloos webdesign: ik zorg voor de technische set-up of het development en een design in lijn met jouw branding.

 
 

wat kost dat nou?

frequently asked questions

Dit hangt vooral af van grootte de website en de verschillende revisierondes die we moeten doorlopen om tot een goed resultaat te komen.

Tijden lopen uiteen van ongeveer 2 á 3 werkdagen tot een aantal weken

WIL JE JE WEBSITE OF WEBSHOP VERNIEUWEN OF VAN NUL AF AAN BEGINNEN?