Plan een gratis adviesgesprek

Wil jij je zoekmachine optimalisatie (beter bekend als SEO) liever uitbesteden?

Door je website te optimaliseren middels zorg je ervoor dat je website beter vindbaar is in de zoekmachines zoals google. De website stijgt dankzij zoekmachine optimalisatie in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google. Op deze manier komt je website hoger in de zoekresultaten wanneer een bepaald zoekwoord ingevoerd wordt in Google.

Dankzij SEO door een online marketing bureau komen er meer bezoekers op je website. Hierbij zorg ik ervoor dat zowel on-page (techniek en content) als off-page (autoriteit) de nodige optimalisaties worden doorgevoerd.

online marketing schagen

Hoe dat er dan uit ziet?

SEO is een continue proces​

De grootste misvatting over SEO is dat het voldoet om zoekmachine eenmalig uit te voeren. De manier waarop zoekmachines websites indexeren en het algoritme waarmee ze de hoogte in de zoekresultaten bepalen, wijzigt continu. Daarnaast zit de concurrentie ook niet altijd stil. Het is daarom belangrijk om dit proces op gang te houden. En ervoor te zorgen dat jouw website op de bovenste plekken in Google blijft staan.

 

Zoekwoorden onderzoek

Om bovenaan te komen in Google, is het belangrijk om uit te zoeken waar de doelgroep precies naar zoekt. Een zoekwoordenanalyse achterhaalt de zoekopdrachten. Met gebruik van de zoekwoordenplanner tool van Google Ads kan eenvoudig het zoekvolume op een ingevulde term bekeken worden. Ook de tools van Ubersuggest, Moz en screaming frog geven hierbij veel inzicht.

Wat is er dan zo belangrijk?

online marketing schagen

WIL JE JE ZOEKMACHINE 
OPTIMALISATIE
VERBETEREN?

frequently asked questions

Dit hangt vooral af van grootte de website en de verschillende revisierondes die we moeten doorlopen om tot een goed resultaat te komen.

Tijden lopen uiteen van ongeveer 2 á 3 werkdagen tot een aantal weken